نکات دیگری درباره زعفران

بنه یا کورم همان قسمتی از زعفران است که در خاک کشت می‌شود و کشاورزان اصطلاحا به آن پیاز می‌گویند.
کد خبر: ۱۲۲۶۷۰۷

از گلبرگ‌های بنفش زعفران می‌توان در صنایع رنگ‌سازی استفاده کرد. ولی روستاییان از خشک شده آن به همراه حنا استفاده می‌کنند. می‌شود برای تغذیه دام هم از آنها استفاده کرد که ارزش غذایی آن بیشتر از کاه است.
بنه‌های کوچک در صنایع نشاسته‌سازی استفاده می‌شود، چون دارای 22 - 20 درصد نشاسته است.
زعفران در اصل یک گیاه دارویی است که از قدیم
به عنوان آرامبخش، نشاط‌آور، تقویت‌کننده کبد، قاعده‌آور، تسهیل‌کننده زایمان و در صورت مصرف زیاده از حد عامل سقط جنین استفاده می‌شده.
بعد از هفت سال که پیازها برداشت شدند، نباید در آن مزرعه دوباره زعفران کاشت.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها