در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
از گلبرگهای بنفش زعفران میتوان در صنایع رنگسازی استفاده کرد. ولی روستاییان از خشک شده آن به همراه حنا استفاده میکنند. میشود برای تغذیه دام هم از آنها استفاده کرد که ارزش غذایی آن بیشتر از کاه است.
بنههای کوچک در صنایع نشاستهسازی استفاده میشود، چون دارای 22 - 20 درصد نشاسته است.
زعفران در اصل یک گیاه دارویی است که از قدیم
به عنوان آرامبخش، نشاطآور، تقویتکننده کبد، قاعدهآور، تسهیلکننده زایمان و در صورت مصرف زیاده از حد عامل سقط جنین استفاده میشده.
بعد از هفت سال که پیازها برداشت شدند، نباید در آن مزرعه دوباره زعفران کاشت.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
رییس گروه سلامت هوا و تغییر اقلیم وزارت بهداشت و درمان در گفتگو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی جامجم با هاشم بیگزاده و مجید یحیایی، مجریان برنامه «صبحانه ایرانی »شبکه دو