
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین از باشگاه خبرنگاران جوان، فاطمه گودرزی بازیگر سینما و تلویزیون با انتشار پستی در حساب کاربری اینستاگرام خود تصاویری از مراسم ازدواج پویان گنجی فرزند خود با دریا مرادیدشت منتشر کرد.
گودرزی در اینستاگرام نوشت:
«اینم از بچه شیر من که ......انشاالله همه جوانها خوشبخت شوند»
گنجی متولد مرداد سال ۱۳۶۷ در تهران و رشته تحصیلیاش بازیگری است و توانسته است لیسانس آن را دریافت نماید. وی شب گذشته، مراسم تولد و عروسی خود با بازیگر جوان دریا مرادیدشت را همزمان برگزار کرد. دریا مرادیدشت بازیگر جوان سینما و تلویزیون است که بازیگری را با سریال تبریز در مه آغاز کرد و سریال ویلای من مهران مدیری تجربه موفقی برای او بود و راه را برای بازیهای دیگر او در سریال شوخی کردم و «در حاشیه» باز کرد و اغلب مردم، او را با این سریالها میشناسند.
نکته جالب این است که فاطمه گودرزی سال ۹۰ در سریال امروز و فردا ساخته حسین قناعت با پویان گنجی و دریا مرادیدشت همبازی بود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
با مسعود کاویانی، درباره تاریخچه، روند شکلگیری و افقهای پیش روی رادیو معارف گفتوگو کردیم
گپوگفت «جامجم» با چند هنرمند رادیویی در آغاز سال جدید
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با حجتالاسلام مصباحی مقدم دکتر پیغامی و دکتر صمصامی مطرح شد