خطر ذوب شدن گرینلند برای شهرهای ساحلی

محققان محیط زیستی هشدار می‌دهند که ذوب شدن پهنه‌های یخ در منطقه گرینلند شهرهای ساحلی سراسر جهان را تهدید می‌کند.
کد خبر: ۱۲۲۱۶۱۰
خطر ذوب شدن گرینلند برای شهرهای ساحلی

به گزارش جام جم آنلاین از ایسنا، متخصصان دانشگاه کمبریج انگلیس هشدار دادند که محو شدن پهنه‌های یخ در گرینلند واقع در اقیانوس منجمد شمالی خطر افزایش سطح آب دریاها را به همراه دارد و تهدیدی برای تمامی شهرهای ساحلی سراسر جهان به حساب می‌آید.

«پیتر وادهامس» از محققان این مطالعه که در دوره فعالیتش تمرکز جدی بر این منطقه داشته با ناپدید شدن پهنه‌های یخ، جریان آب ذوب شده را با آبشار نیاگارا مقایسه کرده است.

به گفته وی در حال حاضر بی‌شک سرعت از بین رفتن پهنه‌های یخ نسبت به هر دوره‌ای در گذشته بیشتر شده است. میزان افزایش سطح آب دریا رو به افزایش است و هم اکنون این شرایط کاملا به از بین رفتن پهنه‌های یخ بستگی دارد.

به گزارش روزنامه ایندیپندنت، این محقق هشدار داد: درصورتیکه تمامی پهنه‌های یخ در منطقه گرینلند ذوب شود سطح آب دریا حدود هفت متر افزایش پیدا خواهد کرد و در پی آن بیشتر شهرهای ساحلی با سیلاب روبرو می‌شوند.

{$convert_old_media}
newsQrCode
ارسال نظرات
پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

معاون دبیر ستاد هماهنگی امور ایمنی و آتش‌نشانی کشور در گفت‌وگو با «جام‌جم» به تشریح آخرین وضعیت تجهیزات و ظرفیت عملیاتی آتش‌نشانی می‌پردازد

پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

۲۰۰ بار اهدای زندگی

حسین زمانی، بازیگر تلویزیون در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از ۲۰۰ بار اهدای خون و ترویج فرهنگ ایثار می‌گوید

۲۰۰ بار اهدای زندگی

نیازمندی ها