
به گزارش جام جم آنلاین از ایسنا، سرهنگ محمدعلی عظیمی اظهار کرد: این حادثه حوالی ساعت ۵:۳۰ بامداد امروز در کیلومتر ۷۲ خط جنوبی آزادراه زنجان - تبریز اتفاق افتاد و این پسربچه به علت ضربه وارده به بیرون از خودرو پرتاب شد و در دم فوت کرد.
وی علت وقوع این تصادف رانندگی را خستگی و خوابآلودگی راننده کامیون ذکر کرد و افزود: خودروی سواری پژو ۴۰۵ پس از برخورد کامیون از مسیر منحرف و سپس با اتوبوس مسافربری پارک شده در خط اضطرار کنار جاده، تصادف کرده است.
عظیمی با بیان اینکه این پسربچه از کمربند ایمنی استفاده نکرده بود، تصریح کرد: اتوبوس مسافربری نیز با ۲۵ سرنشین از مبداء کرج به مقصد تبریز در حال تردد بود که در این حادثه رانندگی به سرنشینان این اتوبوس صدمه و آسیبی وارد نشد و راننده کامیون نیز مقصر شناخته شد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
تهیهکننده، نویسنده و بازیگران مجموعه شبکه سه، از چالشهای تولید یک قصه اجتماعی میگویند
در گفتوگو با یک جامعهشناس، تهدیدات و فرصتهای هوش مصنوعی برای خانوادههای ایرانی را بررسی کردهایم
سعید شیخزاده در گفتوگو با «جامجم» عنوان کرد