
به گزارش جام جم آنلاین از باشگاه خبرنگاران جوان، جستجوگر گوگل سه شنبه روز جهانی فلافل مصادف با ١٨ ژوئن را گرامی داشت.
فلافل یکی از محبوبترین خوراکیها در خاورمیانه است که برخی تاریخ شکل گیری آن را به کشورهایی مانند فلسطین، مصر و سوریه نسبت میدهند.
مواد اولیه فلافل در بین کشورهای جهان متفاوت است، اما به طور کلی از حبوبات درست میشود. فلافل انواع مختلفی دارد مثل فلافل نخود، سویا، باقلا و... همهی مواد را با هم چرخ کرده و آن را با نمک و ادویه مخلوط میکنند و سرانجام به شکل کرههایی در میآورند و سرخ میکنند. در نهایت آن را با سبزیجات و نان به عنوان یک وعده غذا ارائه میدهند.
این غذای محبوب، سرشار از پروتئین گیاهی است و میتواند ۲۵ درصد از نیازهای روزانه بدن به پروتئین را تأمین کند، فلافل دارای کربوهیدراتها و فیبر است که انرژی لازم را به افراد میدهد.
در کشورهای مختلف فلافل اسمهای متفاوتی دارد، در مصر به آن «الطعمیه» میگویند در یمن به «باجیة» معروف است، گفته میشود، فلافل یک واژه قبطی است که ساکنان اولیه اسکندریه آن را ابداع کردند، آنها به جای فلافل از واژه فالافل استفاده میکردند. فالافل یعنی دارای (فول) باقلای زیاد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگوی «جامجم» با سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایران مطرح شد
دکتر امیدعلی مسعودی، استاد ارتباطات در گفتوگو با «جامجم» عنوان کرد
گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با علیرضا نصیری، قهرمان جوانان جهان
سفیر سابق ایران در پاکستان در گفتوگو با «جامجم» تشریح کرد