
به گزارش جام جم آنلاین از مهر، دیمیتری پسکوف سخنگوی کاخ کرملین اخبار مربوط به درخواست ایران برای خرید سامانه اس ۴۰۰ و رد این درخواست از سوی روسیه را کذب خواند.
وی گفت: اطلاعاتی از ادعاهای مربوط به مخالفت مسکو با درخواست ایران برای خرید اس ۴۰۰ ندارد.
پسکوف بیان کرد: من اطلاعی در این زمینه ندارم. در برخورد با این اخبار باید نهایت احتیاط به کار گرفته شود.
از سوی دیگر یک منبع دیپلماتیک نظامی روسی اعلام کرد: روسیه درخواستی از جانب ایران درباره اس ۴۰۰ دریافت نکرده است و هر گونه اخباری مبنی بر مخالفت مسکو با فروش آن به ایران بی اساس است.
این منبع بیان کرد: روسیه همکاری با ایران به طور کامل در راستای ارائه خدمات مربوط به اس ۳۰۰ که قبلاً به ایران داده است را ادامه می دهد.
شایان ذکر است که بلومبرگ مدعی شده بود: روسیه با فروش اس ۴۰۰ به ایران مخالفت کرده و آنرا عامل تشدید تنش در خاورمیانه دانسته است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
تهیهکننده، نویسنده و بازیگران مجموعه شبکه سه، از چالشهای تولید یک قصه اجتماعی میگویند
در گفتوگو با یک جامعهشناس، تهدیدات و فرصتهای هوش مصنوعی برای خانوادههای ایرانی را بررسی کردهایم
سعید شیخزاده در گفتوگو با «جامجم» عنوان کرد