
به گزارش جام جم آنلاین از مهر، ستاد فرماندهی مرکزی ایالات متحده آمریکا (سنتکام) در حساب کاربری خود در توئیتر با انتشار گزارشی کوتاه اعلام کرد که یک رزمایش نظامی را در آبهای خلیج فارس برگزار کرده است.
سنتکام اعلام کرده این رزمایش را با عنوان «نیزه سهشاخ آرتمیس ۱۹»، با مشارکت نیروی دریایی فرانسه و بریتانیا روز ۲۱ فروردین برگزار کرده، هرچند خبر آن را به تازگی منتشر کرده است.
برگزاری این رزمایش دو روز پس از اقدام خصمانه آمریکا علیه سپاه پاسداران صورت گرفته که با واکنشهای منفی گسترده روبرو شد.
بسیاری از کشورها بدون استقبال از اقدام اخیر ترامپ علیه سپاه پاسداران نسبت به این اقدام اعلام نگرانی کردهاند.
لازم به ذکر است ایران نیز سنتکام را گروهی تروریستی اعلام کرده است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
سید علی بطحایی معتقد است ضرورت تدوین منشور اخلاقی برای هیاتها ضروری است تا فرهنگ «نقد عالمانه» جایگزین رفتارهای تنشزا شود
عضو هیأت علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد:
خالد قدومی، نماینده جنبش حماس در گفتوگو با «جامجم» آخرین تحولات مربوط به غزه را تشریح کرد
در گفتوگوی جامجم با دکتر علی انتظاری، جامعهشناس مطرح شد