برد 6برصفر منچستر سیتی مقابل چلسی زنگ خطر را برای لیورپولی‌ها به صدا درآورد

سریع و خشن

یک بازی بی‌نقص و برتری با نتیجه عجیب 6 بر صفر منچسترسیتی مقابل چلسی. این پیروزی قاطع، علاوه بر آن‌که برتری 2 بر صفر چلسی در هفته 16 لیگ برتر را از ذهن فوتبال‌دوستان پاک کرد، خط و نشانی اساسی برای همه تیم‌های مدعی بخصوص لیورپول صدرنشین کشید.
کد خبر: ۱۱۹۱۲۸۰

آبی‌های شهر منچستر حالا با یک بازی بیشتر در صدر جدول هستند و با کوچک‌ترین لغزشی از سوی لیورپول، از صدر جدول تکان نخواهند خورد.
شاگردان گواردیولا که اولین بازی هفته 27 لیگ برتر را چهارشنبه 17 بهمن در خانه اورتون با دو گل به سود خود تمام کرده بودند، بازی هفته 26 را یکشنبه 21 بهمن در خانه مقابل چلسی برگزار کردند و با 6 گل به برتری رسیدند. آگوئرو که بعد از گل اول چلسی، یک موقعیت مسلم گلزنی را مقابل دروازه خالی از دست داده بود 3 باز گلزنی کرد تا نقشی پررنگ در این برد داشته باشد و بهترین بازیکن میدان شناخته شود. در مقابل، شاگردان مائوریسیو ساری اصلا در قواره یک مدعی ظاهر نشدند. شکست تحقیرآمیز 6 بر صفر مقابل منجسترسیتی موجب شد گمانه‌زنی رسانه‌ها درباره اخراج سرمربی ایتالیایی چلسی آغاز شود. او که در ابتدای فصل عالی عمل کرده بود، این روزها اصلا نتایج خوبی با آبی‌های لندنی نمی‌گیرد.
پل کلمنت، کمک‌مربی سابق چلسی به شبکه بین اسپرت قطر (صاحب انحصاری پخش لیگ برتر انگلیس) گفت: ساری اگر در این فصل یک شکست سنگین دیگر را تجربه کند، بلافاصله و بدون هیچ اغماضی اخراج خواهد شد. من در چلسی تیمی نمی‌بینم که بازیکنانش برای همدیگر، برای باشگاه و برای هواداران بجنگند.
ساری، در مصاحبه مطبوعاتی بعد از بازی اعتراف کرد که انتظار دارد در روزهای آینده با مدیریت باشگاه درباره سرمربی‌گری‌اش در این باشگاه مذاکراتی داشته باشد. او گفت از تابستان تلاش کرده‌ام سبک بازی تیم را تغییر دهم؛ اما اگر به این نتیجه برسم که ناکام بوده‌ام در جدایی درنگ نخواهم کرد. شغل من همیشه در معرض خطر است.
عذرخواهی سیتی از چلسی
باشگاه منچسترسیتی از باشگاه چلسی به خاطر اتفاقی که در پایان بازی رخ داد، عذرخواهی کرد. پس از این‌که سوت پایان بازی با برتری 6 بر صفر سیتی به صدا درآمد، مسؤول پخش موزیک ورزشگاه اتحاد، به حالت تمسخر آهنگ « One Step Beyond» که موزیک مخصوص تیم فوتبال چلسی است و معمولاً پس از بازی‌های این تیم در ورزشگاه استمفوردبریج پخش می‌شود را پخش کرد و هواداران منچسترسیتی نیز به حالتی تمسخرآمیز شروع به خواندن این آهنگ کردند. البته مسؤولان مربوطه 30 ثانیه بعد از آغاز آهنگ، آن را قطع کردند و آهنگ منچسترسیتی یعنی «Blue Moon» را پخش کردند؛ اما این اتفاق موجب شد باشگاه منچسترسیتی رسما از باشگاه لندنی عذرخواهی کند. نشریه انگلیسی «تایمز» نوشت: باشگاه منچسترسیتی نامه عذرخواهی رسمی خود را برای چلسی ارسال کرده است.
گواردیولا: شگفت انگیز بودیم
پپ گواردیولا، سرمربی منچستر سیتی پس از پیروزی قاطع 6 بر صفر مقابل چلسی گفت: بازی شگفت انگیزی را از خودمان به نمایش گذاشتیم. ما شگفت‌انگیز بودیم. آگوئرو در برنامه ما بسیار مهم است. نباید فشارهای او را بر روی مدافعان چلسی نادیده بگیریم. این دوندگی و فشار زیاد باعث شد تا خسته شود اما او مقابل دروازه حریف استثنایی است. خوش‌شانس هستم که با این بازیکنان و این کادر کار می‌کنم.

حسین خلیلی

ورزش

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها