سارق استخرهای پایتخت دستگیر شد

رئیس پلیس پیشگیری پایتخت از دستگیری سارق مشتریان استخرهای تهران خبر داد.
کد خبر: ۱۱۸۰۶۸۷
سارق استخرهای پایتخت دستگیر شد

به گزارش جام جم آنلاین از فارس، با توجه به شکایت‌های مردمی مبنی بر وقوع سرقت در استخرهای پایتخت، پرونده‌ای در این خصوص تشکیل شد و رسیدگی به آن در دستور کار ماموران پلیس پیشگیری پایتخت قرار گرفت.

با رصد اطلاعاتی و بررسی تصاویر به دست آمده در محل سرقت، سارق سابقه دار توسط ماموران شناسایی و در یک عملیات نسبت به دستگیری وی اقدام شد.

با توجه به شناسایی سارق توسط شاکیان پرونده، وی به انجام سرقت کارت‌های بانکی، تلفن همراه و ساعت و کیف پول شهروندان اعتراف کرد؛ در مجموع ارزش مالی اموال مسروقه بالغ بر 500 میلیون تومان برآورد شد.

رئیس پلیس پیشگیری پایتخت با اعلام خبر فوق به نحوه عملکرد این سارق پرداخت و گفت: سارق در زمان ورود به استخر در کنار شهروندانی که در حال پرداخت مبلغ ورودی به استخر و تهیه بلیط بودند، می‌ایستاد و رمز کارت بانکی آنها را به خاطر می‌سپرد؛ در ادامه نیز وقتی که افراد مشغول شنا بودند به سراغ کمد محتویات لوازم مشتریان رفته و نسبت به سرقت وسایل اقدام می‌کرد.

سرهنگ کیوان ظهیری با بیان اینکه شهروندان در زمان خرید، رمز کارت بانکی خود را به فروشندگان و متصدیان مراکزی که به آنجا مراجعه می‌کنند اعلام نکنند، خاطرنشان کرد: بهتر است شهروندان در زمان پرداخت وجه و تسویه حساب با فروشگاه‌های خرید، خودشان رمز بانکی خود را وارد کنند تا با مشکلاتی این چنینی مواجه نشوند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها