برگزاری نشست ایران و ۴+۱ در نیویورک

سرگئی ریابکوف، معاون وزیر امور خارجه روسیه از برگزاری نشست ایران و ۴+۱ در اواخر سپتامبر در نیویورک خبر داد.
کد خبر: ۱۱۶۲۹۳۰
برگزاری نشست ایران و ۴+۱ در نیویورک

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از مهر؛ «سرگئی ریابکوف» معاون وزیر امور خارجه روسیه اظهار داشت که وضعیت آغاز عملیات در شهر ادلب در سوریه پس از نشست سران ایران، روسیه و ترکیه که در تاریخ هفتم سپتامبر در تهران برگزار می شود، مشخص خواهد شد.

ریابکوف گفت: فکر می کنم اوضاع از لحاظ نظامی پس از نشست سه جانبه روز جمعه رهبران کشورهای ضامن صلح سوریه در تهران مشخص می شود.

وی در بخش دیگری از صحبت های خود با اشاره به خروج آمریکا از توافق هسته ای با ایران و تلاش اروپا برای ادامه این توافق گفت: نشست ایران و گروه ۱ + ۴ به عنوان میانجیان بین المللی برای حل مسئله هسته ای اواخر سپتامبر در حاشیه اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل متحد در نیویورک برگزار خواهد شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها