
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از مهر، در پی ادامه بحران جنگ اقتصادی میان چین و آمریکا، پکن تهدید بر اعمال تعرفه ۵ تا ۲۵ درصدی بر ۶۰ میلیارد دلار از کالاهای وارداتی از آمریکا کرد.
پیشتر «جِنگ شوآنگ» سخنگوی وازرت خارجه چین هشدار داده بود که اگر آمریکا اقدامات بیشتری را در خصوص اعمال تعرفه بر کالاهای چینی انجام دهد، پکن دست به تلافی و مقابله به مثل می زند.
این هشدار به واسطه انتشار اخباری در خصوص برنامه دولت آمریکا برای اعمال تعرفه ۲۵ درصدی بر ۲۰۰ میلیارد دلار از کالاهای چینی صادر می شود.
علاوه بر آن چند روز قبل نیز «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا هشدار داده بود که احتمال اعمال تعرفه بر ۵۰۰ میلیارد دلار از کالاهای وارداتی از چین وجود دارد.
شوآنگ در این رابطه گفت: موضع چین شفاف و تغییرناپذیر است. فشار آمریکا بر چین جواب نخواهد داد. اگر آمریکا جنگ تجاری را تشدید کند چین نیز دست به اقداماتی زده و با این کار مقابله می کند.
تصمیم آمریکا برای اعمال تعرفه بر کالاهای وارداتی از چین و واکنش پکن به این اقدام موجب بروز تنش اقتصادی میان دو کشور شده به طوری که برخی از کارشناسان از آن به عنوان بزرگترین جنگ تجاری یاد می کنند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
«جامجم» در گفتوگو با رئیس سازمان امور اجتماعی کشور بررسی کرد
در گفتوگوی خبرنگار «جامجم» در بیروت با شیخ صهیب حبلی، عضو ارشد علمای مقاومت اسلامی لبنان مطرح شد:
در گفتوگوی «جامجم» با معاون مشارکتهای مردمی کمیته امداد مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اجرای طرح مکملیاری را بررسی کرده است