تدوین «روسی»

علی‌اکبر ثقفی با اشاره به این که تدوین فیلم «روسی» به نیمه رسیده است، از حضور احتمالی این فیلم در جشنواره فیلم فجر و همچنین ساخت یک فیلم کمدی ـ اجتماعی خبر داد.
کد خبر: ۱۱۵۴۳۰۰

علیاکبر ثقفی، کارگردان و تهیهکننده این روزها مشغول آمادهسازی یک فیلم در مقام تهیهکننده و یک فیلم در مقام نویسنده است.

او در گفتوگو با هنرآنلاین درباره تازهترین اثر خود گفت: در حال حاضر نگارش فیلمنامه یک کار کمدی اجتماعی را به پایان رساندم و بزودی درخواست پروانه ساخت آن را به سازمان سینمایی خواهم داد. البته این که فیلم را خودم کارگردانی کنم یا به شخص دیگری بسپارم هنوز معلوم نیست.

تهیهکننده «مردی که اسب شد» که این روزها تهیهکنندگی فیلم سینمایی روسی به کارگردانی پسرش امیرحسین ثقفی را هم به عهده دارد، درباره روند تولید فیلم عنوان کرد: تدوین روسی که یک فیلم اجتماعی تراژیک با موضوع عشق است، در حال حاضر از نیمه گذشته است.

امیر آقایی، طناز طباطبایی، صابر ابر، کامران تفتی و میلاد کیمرام از بازیگران اصلی این فیلم هستند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها