سکه دو میلیون و ۶۴ هزار تومان شد

در جریان معاملات بازار آزاد تهران، قیمت هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح جدید با ۱۶۲ هزار تومان افزایش به دو میلیون و ۶۴ هزار تومان رسید.
کد خبر: ۱۱۴۰۱۵۹
سکه دو میلیون و ۶۴ هزار تومان شد

به گزارش جام جم آنلاین ازمهر، در جریان معاملات امروز(سه شنبه) بازار آزاد تهران، قیمت هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح جدید با ۱۶۲ هزار تومان افزایش به دو میلیون و ۶۴ هزار تومان رسید؛ ضمن اینکه سکه طرح قدیم هم با افزایش ۶۰ هزار تومانی به یک میلیون و ۹۱۴ هزار تومان معامله شد.

هر نیم سکه با ۵۰ هزار تومان و ربع سکه با ۱۵ هزار تومان افزایش مواجه شد و به ترتیب نرخ آن به یک میلیون و ۱۲ هزار تومان و ۵۹۳ هزار تومان رسید.

همچنین هر سکه یک گرمی هم ۳۶۰ هزار تومان معامله شد.

هر اونس طلا در بازارهای جهانی ۱۳۱۳ دلار و ۷۱ سنت و هر گرم طلای ۱۸ عیار نیز ۱۹۰ هزار و ۶۹۵ تومان است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
دشواری معنا در عصر مجازی

 با دکتر ندا ملکی درباره تجربه زیسته، چالش‌های اجرای برنامه‌های معارفی، و نگرانی از زوال معنا در عصر شبکه‌های اجتماعی گفت‌و‌گو کردیم

دشواری معنا در عصر مجازی

نیازمندی ها