
به گزارش جام جم آنلاین از ایسنا، راننده این خودرو که در اتوبانی در نزدیک مرز فرانسه رانندگی کرده بود از دیدن نامه جریمه پلیس که در آن این سرعت عجیب ذکر شده بود شگفتزده شد.
راننده جوان که نمیتوانست باور کند با خودروی «اوپل آسترا»ی خود چنین رکوردی را ثبت کرده در حالی که نامه را در دست داشت راهی اداره پلیس شد و از مأموران توضیح خواست.
سپس روشن شد که ثبت این سرعت در واقع نتیجه یک اشتباه سامانه کد گذاری پلیس بوده است.
کامپیوتر پلیس همچنین برای محاسبه و تذکر دادن سرعت مجاز به راننده، به شکل خودکار مقدار مشخصی از سرعت ثبت شده کم کرده و سرعت مجاز را هم ۶۹۶ کیلومتر بر ساعت نوشته است!
پلیس قول داد که این اشتباه نامعمول را تصحیح کند و راننده جوان هم برای مزاح عکس برگه جریمه را روی فیسبوک خود منتشر کرده است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
با دکتر علیاصغر احمدی، مدیر رادیو ورزش درباره ویژگیها و افقهای پیش روی این شبکه پرشنونده گفتوگو کردیم
استاد بهپژوه در گفتوگوی اختصاصی با «جامجم»:
در گفتوگو با دکتر محمودرضا اکرامیفر، مدیر «انتشارات جامجم» مطرح شد
گفتوگوی «جامجم» با کارگردان، بازیگر و تهیهکننده فیلم پیشمرگ