برداشت غیرمجاز از حساب ارزی توسط یک دوست

رییس پلیس فتای پایتخت از برداشت غیرمجاز ۵۵میلیون تومان از حساب ارزی الکترونیکی خبر داد.
کد خبر: ۱۱۳۲۹۰۱
برداشت غیرمجاز از حساب ارزی توسط یک دوست

به گزارش جام جم آنلاین از مهر، سرهنگ تورج کاظمی با اعلام این خبر گفت: هفته گذشته فردی با مراجعه به پلیس فتا بیان داشت از حساب ارز الکترونیکی من حدود ۵۵ میلیون تومان برداشت شده است.

وی افزود: با بررسی حساب کاربری وی و پیگیری از سایت مرجع مشخص شد حساب مقصد متعلق به یکی از دوستان شاکی بوده است.

سرهنگ کاظمی ادامه داد: متهم پس از احضار به پلیس فتا به جرم خود اعتراف و بیان کرد هنگامی که شاکی قصد ورود به حساب کاربری خود را داشت رمز وی را یادداشت کردم و در یک فرصت مناسب اقدام به برداشت از حساب وی کردم.

رییس پلیس فتای پایتخت گفت: شهروندان هنگام معاملات خود در فضای مجازی در حفظ مشخصات کاربری خود هوشیار باشند و به هیچ عنوان آن در اختیار افراد غیر قرار ندهند.

{$convert_old_media}
newsQrCode
ارسال نظرات
پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

معاون دبیر ستاد هماهنگی امور ایمنی و آتش‌نشانی کشور در گفت‌وگو با «جام‌جم» به تشریح آخرین وضعیت تجهیزات و ظرفیت عملیاتی آتش‌نشانی می‌پردازد

پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

۲۰۰ بار اهدای زندگی

حسین زمانی، بازیگر تلویزیون در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از ۲۰۰ بار اهدای خون و ترویج فرهنگ ایثار می‌گوید

۲۰۰ بار اهدای زندگی

نیازمندی ها