سخنگوی نیروی دریایی آمریکا:

رفتار نیروهای دریایی ایران تغییر کرده است!

سخنگوی نیروی دریایی «سنت‌کام» آمریکا مدعی است کاهش چشمگیر تقابل میان نیروهای ایرانی و آمریکایی در آب‌های خلیج فارس، نشانه تغییر رفتار طرف ایرانی است.
کد خبر: ۱۱۳۰۰۹۵
رفتار نیروهای دریایی ایران تغییر کرده است!

به گزارش جام جم آنلاین از مهر، «ویلیام اوربان» سخنگوی نیروی دریایی ستاد فرماندهی مرکزی آمریکا (سنت‌کام) در بیانیه‌ای اعلام کرد از آگوست سال ۲۰۱۷ میلادی به به این سو، آنچه که به زعم وی رفتار غیرحرفه‌ای و ناامن (!) در آب‌های خلیج فارس نامیده می‌شود، از نیروهای دریایی ایران سر نزده است.

وی مدعی شد: به نظر می‌آید آنها (ایران) عمداً تصمیم گرفته‌اند فضای بیشتری به ما بدهند و این قطعاً به منزله تغییر در رفتار آنهاست.

گفتنی است؛ اظهارات اوربان درحالی مطرح می‌شود که ایران همواره تقابل دریایی با نیروهای آمریکایی به ویژه در تنگه هرمز را ناشی از رفتارهای غیرحرفه‌ای آنها دانسته است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها