بی بی سی 108 نفر را اخراج می کند

جام جم آنلاین: بی بی سی نیوز تا ماه مارس سال اینده 108 نفر را اخراج می کند تا 11 میلیون پوند استرلینگ معادل 16.4 میلیون یورو در هزینه هایش صرفه جویی کند.
کد خبر: ۱۱۱۳۴۹

به گزارش یوروین جورنالیسم ، مارک تامپسون مدیر عامل بی بی سی این خبر را در برابر اعضای اتحادیه ملی روزنامه نگاران ، اتحادیه های بکتو و آمیکوس داد و گفت برای این تعدیل نیروی بزرگ از هم اینک گروه هایی آغاز به کار کرده اند و در حال شناسایی بخش هایی هستند که می توان آنها را با نیروی کار کمتری اداره کرد.
بی بی سی سال گذشته اعلام کرد که از آوریل 2005 اخراج 420 نیروی انسانی از کلیه بخش های بی بی سی را آغاز کرده و این کار تا سال 2007 ادامه خواهد یافت.
در طی سال اول ، 220 نفر از بی بی سی اخراج شدند و قرار است تا پایان سال 2006 نیز 100 نفر دیگر کنار گذاشته شوند.
108 پست باقی مانده که باید در خلال سال سوم از کلیه بخش های بی بی سی حذف شوداز آوریل سال اینده شناسایی خواهند شد.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها