به گزارش جام جم آنلاین از مهر، دادگاهی در مصر احکامی شامل زندان ابد و ۱۵ سال و سه سال زندان برای اعضای اخوان المسلمین صادر کرد.
بر اساس این گزارش، برای ۲۳ نفر در حوادث مربوط به برچیدن تحصن میدان النهضه در آگوست ۲۰۱۳، زندان ابد، برای ۲۱۳ نفر ۱۵ سال زندان صادر شد و ۱۰۹ نفر دیگر تبرئه شدند. برای ۲۲ نفر دیگر نیز در این موضوع سه سال زندان صادر شد.
اتهاماتی که به این افراد وارد شده بود برهم زدن امنیت و ثبات کشور، به خطر انداختن جان شهروندان مصر، مقاومت در برابر نیروهای امنیتی مصر، بستن راهها و ضدیت با انقلاب ۳۰ ژانویه عنوان شده است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
با دکتر محمدهادی همایون به ریشهیابی رویارویی غرب با ایران پرداختهایم
ضروریترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفتوگو با یک متخصص بیماریهای عفونی بررسی کردهایم
حجتالاسلام صلحمیرزایی معتقد است که مقاومت بدون ایمان، بصیرت و امید پایدار نمیماند و ستون خیمه این راهبرد، حضور آگاهانه و منسجم مردم است