
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از مهر، شرکت تولید و توزیع نیروی برق «هیدرو وان» (Hydro One) کانادا روز پنج شنبه با صدور بیانیه ای اعلام کرد که در سقوط یک فروند بالگرد متعلق به این شرکت، چهار تن از کارکنان کشته شدند.
این شرکت از ارائه جزئیات بیشتر در خصوص کشته شدگان این سانحه هوایی خودداری کرد.
پلیس استان انتاریو نیز در بیانیه ای اعلام کرد که نیروهای پلیس اندکی پس از ساعت ۱۲:۳۰ بعداز ظهر در محل حادثه حضور یافتند و به نیروهای واکنش اضطراری ملحق شدند.
زنی به نام «کیم کلایتون» در یک پیام توئیتری اعلام کرد که پیش از وقوع این سانحه هوایی، کارکنان شرکت هیدرو وان در حال کار بر روی خطوط برق واقع در ملک وی بودند.
روز چهارشنبه نیز یک هواپیمای مسافربری کوچک با ۲۲ مسافر و ۳ خدمه لحظاتی پس از برخاستن از باند فرودگاهی در استان «ساسکاچوآن» کانادا سقوط کرد.
گواردیولا چگونه برترین مربی تاریخ شد؟
خرید و فروش غیرقانونی انواع حیوانات و پرندگان کمیاب ادامه دارد
منوچهر متکی در گفتوگو با روزنامه «جامجم» : آمریکا در موضوع هستهای اهلیت ندارد و صرفا به دنبال پیشبرد اهداف خود است
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمد مرندی عضو هیأت همراه تیم مذاکرهکننده ایران در اسلامآباد مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با رئیس سازمان نظام پزشکی نقش موثر کادر درمان در جنگ رمضان را بررسی کرد