در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین، در این گزارش نگاهی به چند سوپ محبوب می پردازیم.
سوپ کدو حلوایی
سوپ کدو حلوایی بسیار سالم و مغزی است. رنگ زرد و نارنجی این سوپ هم زینتپخش هر سفرهای در اوقات تاریک و سرد سال است.
سوپ فلدل
"فلدلِ" از آرد، تخم مرغ، شیر، نمک و اندکی جوز هندی تهیه و در ماهیتابه سرخ میشود. در مزه سوپ "فلدلِ" جعفری، تره، "برگ بو"، نمک و فلفل نقش بهسزایی ایفا میکند.
سوپ "کوفته سمولینا"
کوفته آرد سمولینا از گندم دروم تهیه میشود. سمولینا مقادیر فراوانی ویتامین، پروتئین، املاح و مواد مغذی دارد که ماده اولیه تولید ماکارونی هم هست. از پیاز و هویج و اهی هم در سوپ کوفته سمولینا استفاده میشود. این سوپ آنقدر مقوی و سالم است که از آن برای تقویت بنیه بیماران هم استفاده میکنند.
سوپ نخود فرنگی
سوپ نخودفرنگی که بسیار مقوی است به همراه سوسیس در ماههای سرد طرفداران بسیاری دارد.
سوپ ماهی
در این سوپ بجای ماهی انواع دیگر آبزیان در تهیه این سوپ به کار میروند.
سوپ سیبزمینی
این سوپ همراه با آلو پخته می شود و سوسیس دودی جزئی از سوپ سیب زمینی است.
سوپ گولاش
سوپ گولاش به عنوان خورش بر سر سفره میآید که با گوشت گوساله پخته میشود و با "رشته" صرف میشود.
سوپ سیر
سوپی بسیار خوشمزه که عطر و طعم آن را نه سیر، بلکه دیگر سیزیجات تعیین میکنند. سوپی بسیار مقوی و پر انرژی. تحقیقات نشان میدهد که سیر تقویت کننده سیستم دفاعی بدن است و حتی برای غلبه به سرطان کمک میکند.
سوپ مارچوبه
مارچوبه در فصل بهار میروید وغذاهایی که با مارچوبه طبخ میشوند طرفداران بسیاری دارند. به همین دلیل سوپ با مارچوبه تازه که بسیار لذیذ است، در یک بازه زمانی کوتاه سر سفرهها قرار میگیرد.
منبع: دویچه وله
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
برای بررسی کتاب «خلبان صدیق» با محمد قبادی (نویسنده) و خلبان قادری (راوی) همکلام شدیم