جام جم آنلاین گزارش میدهد
قیصی نسبت به خود زردآلو منبع غنیتری از آهن است و خوردن آن برای کسانی که دچار کمخونی هستند توصیه میشود.
مواد لازم برای 5 نفر:
قیصی: 400 گرم، خامه فرم گرفته شده: 200 گرم، کره: 50 گرم، شکر: 3 قاشق غذاخوری، آب: نصف پیمانه، پودر پسته و گردو: به میزان لازم
قیصیها را کمی خیس کنید، در ظرفی ریخته و همراه آب و شکر روی حرارت قرارداده و کمی بپزید تا حدی که له نشود. کره را در این مرحله اضافه کنید و شعله را خاموش کنید تا ظرف خنک شود. داخل هر قیصی را با خامه پر کرده و نصف یک گردو را روی آن قرار دهید. قیصیهای آماده را در ظرفی بچینید و در یخچال قرار دهید تا خامه آن شل نشود. هنگام سرو، دسر را از یخچال بیرون آورده و با پودر پسته تزئین و سرو کنید.
دسر ماست و خرما
مبنای این دسر انرژی بخش، استفاده از ماست به عنوان منبع سالم و غنی از کلسیم و شیرینیدهنده طبیعیای مانند خرماست و دسر متفاوت و در عین حال با ارزش تغذیهای بالایی محسوب میشود.
مواد لازم برای 4 نفر:
خرما بدون پوست و هسته: 15 عدد، ماست: 1.5 پیمانه، پودر ژلاتین: 2 قاشق سوپخوری، آب: نصف پیمانه، خامه شیرین شده: یک پیمانه، عرق بیدمشک: یک قاشق چایخوری
ژلاتین را با آب گرم حل کرده و روی بخار آب قرار میدهیم تا یکدست و رقیق شود. هستههای خرما را گرفته و همراه با ماست در مخلوطکن ریخته و هم میزنیم. بعد آن را روی حرارت قرار میدهیم تا یکدست شود. خامه را با همزن یا گوشتکوب برقی میزنیم تا فرم بگیرد و همراه عرق بیدمشک به مخلوط ماست اضافه میکنیم. ژلاتین رقیق شده را به مواد بالا اضافه کرده و مخلوط میکنیم. مایه را در قالب یا ظرف ژله ریخته و در یخچال قرار میدهیم تا خودش را بگیرد. این دسر را با خرما و گردو تزئین کنید.
ژله آلوئهورا با نوشابه
ژله از دسرهایی است که تقریبا همه درست کردن آن را بلدند و با طعمهای مختلف تهیه میکنند. دسر این هفته ما ژلهای است پر کالری ولی زیبا که با نوشابه تهیه میشود و زیبایی آن میتواند باعث شود از کالری بالایش برای یک بار خوردن صرف نظر کنیم.
مواد لازم برای 4 نفر:
ژله آلوئه ورا: 2 بسته، نوشابه مشکی و گازدار: یک لیوان، آب جوش: 2 لیوان
ژله آلوئهورا را با یک لیوان آب جوش و یک لیوان نوشابه مشکی مخلوط کرده و هم میزنیم تا گاز آن برود. دوسوم ژله را در هر لیوان میریزیم و یکسوم مابقی ژله را نگه میداریم. مایع باقی مانده را با همزن میزنیم تا کف کند و وقتی ژله نوشابمان که داخل یخچال گذاشتیم نیمبند شد، کف را روی ژله میریزیم.
برای تهیه یخ ژله هم یک بسته آلوئهورا را با یک لیوان آب جوش مخلوط کرده و ته یک ظرف مسطح میریزیم که ببندند و به صورت مکعبهای کوچک برش میزنیم و مثل یخ روی ژلههای بسته شدهمان میریزیم.
جام جم آنلاین گزارش میدهد
جام جم آنلاین گزارش میدهد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد؛
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک فعال سیاسی:
یک نماینده مجلس:
در گفتوگوی «جامجم» با استاد حوزه و مبلغ بینالملل بررسی شد
گفتوگو با موسی اکبری،درخصوص تشکیل کمپین«سرزمین من»وساخت و مرمت۵۰خانه در منطقه زنده جان