در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
همچنین میتوانید این توپکهای خوشمزه ماکارونی را بهعنوان اسنک و میان وعده برای بچهها تهیه کنید.
مواد لازم برای 6 نفر:
ماکارونی فرمی: یک بسته نیمکیلویی / تخم مرغ: 2 عدد / پنیر چدار: 500گرم / کره: 50 گرم / شیر: 1/5 لیوان/ آرد: نصف فنجان/ پودر سوخاری: 3 فنجان / نمک و فلفل و پودر سیر و آویشن: به میزان لازم / روغن: برای سرخ کردن/ پیازچه خرد شده: برای تزیین
ماکارونی را در آب جوش و نمک بریزید و 10 تا 15 دقیقه بجوشانید و بعد ماکارونی را آبکش کرده و در ادامه پنیر چدار را درشت رنده کنید. کره را در تابه بریزید تا آب شود. آرد را اضافه کنید و با کره تفت دهید تا رنگ آرد کرم رنگ شود. یک فنجان شیر اضافه کنید و هم بزنید تا مایه غلیظ شود. پنیر رنده شده را کمکم با دست برداشته و اضافه کنید و هم بزنید. مایه را هم بزنید تا پنیر کاملا آب و نرم و یکدست شود. ماکارونی پخته شده را به مایه پنیری اضافه کنید و خوب ترکیب کرده و سپس با نمک و فلفل و پودر سیر و آویشن آن را مزه دار کنید.
مایه ماکارونی و پنیر را در یک ظرف بریزید و یک ساعتی در یخچال قرار دهید تا کاملا خنک شود. کف سینیتان را با روغن چرب کنید. مقداری از ماکارونی و پنیر بردارید و با دست گِرد کنید. توپکهای ماکارونی و پنیر را در سینی بچینید و سینی را یک ساعت در فریزر قرار دهید.
تخممرغها را شکسته و باقی شیر را به آن اضافه کنید و با چنگال هم بزنید تا یکدست شود. پودر سوخاری را در ظرف بریزید. توپکهای ماکارونی و پنیر را به ترتیب در تخم مرغ و بعد در پودر سوخاری بزنید و در روغن داغ سرخ کنید.
با ریختن کمی پیازچه ریز شده، توپکهای ماکارونی را تزیین کرده و سرو کنید.
لوف گوشت
لوف گوشت غذای ایتالیایی و بسیار ساده و خوشمزه است که انواع مختلفی دارد و با سبزیجات مختلف طبخ میشود. اما فرم اصلی تشکیلدهنده آن همین لوفی است که این هفته قصد آموزش آن را داریم.
مواد لازم برای 5 نفر:
گوشت چرخ کرده: 700 گرم / تخم مرغ: یک عدد / پیاز خردشده: یک عدد/ شیر: یک پیمانه / جعفری: 3 قاشق غذاخوری / خرده نان خشک شده: یک پیمانه / نمک و فلفل: به میزان کافی / پودر خردل: 2قاشق غذاخوری/ سس کچاپ: نصف پیمانه
فر را با دمای 175 درجه سانتیگراد گرم کنید.در ظرفی گوشت چرخکرده را با تخم مرغ و پیاز خردشده مخلوط کنید. شیر و خرده نانخشک شده را به آن اضافه کرده و نمک و فلفل بزنید. جعفری را در آخرین مرحله بیفزایید و مواد را با هم ورز بدهید. مایه گوشتی را در قالب لوف چرب شده بریزید.
از مخلوط کردن شکر قهوهای، خردل و سس کچاپ، سس لوف را تهیه کرده و نیمی از آن را روی لوف بریزید. روی قالب را با ورقه آلومینیومی بپوشانید و به مدت یک ساعت با دمای 175 درجه سانتیگراد بپزید.
باقی مانده سس را هنگام سرو روی لوف ریخته و با جعفری خرد شده آن را تزیین کنید. لوف را با پوره سیبزمینی یا نان سرو کنید.
کباب یاکیتوری ژاپنی
یاکی در زبان ژاپنی به معنی کباب کردن و توری به معنی پرنده است. یاکیتوری یک کباب محبوب ژاپنی است که روی زغال چوب تهیه میشود و دکههای تهیه آن در بسیاری از خیابانهای ژاپن به چشم میخورد. البته در کشورهای دیگر مثل آمریکا این کباب را بهعنوان پیش غذا و قبل از سوشی استفاده میکنند.
مواد لازم برای 4 نفر:
سینه یا ران مرغ خردشده: 500 گرم / سس سویا غلیظ: 6 قاشق سوپخوری/ شکر: 2 قاشق سوپخوری / زنجبیل رنده شده: یکقاشق سوپخوری / پیاز خردکرده: 300 گرم/ سس مایونز: 150 گرم / پودر خردل: یک قاشق چایخوری/ نمک: به میزان لازم / بادمجان یا فلفل دلمهای کبابیشده: 4 عدد
تکههای مرغ را با سس سویا مخلوط کرده و شکر، زنجبیل، پیاز، مایونز، پودر خردل و نمک را به آن اضافه کنید و با هم مخلوط کنید. مخلوط را چند ساعتی در یخچال قرار دهید تا تکههای مرغ طعم بگیرند. تکههای مرغ را روی سیخهایی از جنس بامبو زده و با زغال چوب کباب کنید. زغال چوب دیرتر و در دمای پایینتری میسوزد و دود نمیکند.
مرغهای کباب شده را همراه با بادمجان کبابی یا فلفل دلمهای و نخودفرنگی سرو کنید.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی «جامجم» با سیده عذرا موسوی، نویسنده کتاب «فصل توتهای سفید»
یک نماینده مجلس:
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»:
گفتوگوی «جامجم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر