
به گزارش جام جم آنلاین از مهر، سرهنگ رضا عزیزی در تشریح جزئیات این حادثه گفت: روز گذشته در پی اعلام یک فقره واژگونی خودرو در محور رزن به همدان، بلافاصله ماموران انتظامی در محل حاضر شدند.
وی افزود: پس از حضور ماموران در محل حادثه مشخص شد که یک خودرو سمند به دلایل خستگی و خواب آلودگی راننده از جاده منحرف و واژگون شده است که در اثر این واژگونی 2 نفر از سرنشینان خودرو به علت شدت جراحات وارده در دم فوت و 3 نفر دیگر نیز مصدوم و برای مداوا به بیمارستان اعزام شدند.
فرمانده پلیس راه استان همدان با اشاره به اینکه این سانحه پس از بازگشت این خانواده از مراسم عروسی اتفاق افتاده است، ادامه داد: در این حادثه مرد خانواده به همراه مادرش جان خود را از دست داده و سه نفر به شدت مجروح می شوند.
سرهنگ عزیزی گفت: علت بروز این سانحه رانندگی، خستگی و خواب آلودگی راننده و عامل مرگ سرنشینان نبستن کمربند ایمنی بوده است.
گواردیولا چگونه برترین مربی تاریخ شد؟
خرید و فروش غیرقانونی انواع حیوانات و پرندگان کمیاب ادامه دارد