معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت:

حلیم پنبه‌ای صحت ندارد

معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت گفت: واحدهای صنفی عرضه‌کننده آش و حلیم و شیرینی‌های مختص ماه مبارک رمضان تحت نظارت و کنترل تیم‌های بهداشت محیط هستند و وجود پنبه و الیاف و پشم دام در حلیم صحت ندارد و تاکنون در بازرسی‌ها مستنداتی دراین خصوص به‌دست نیامده است.
کد خبر: ۱۰۴۱۱۱۴
حلیم پنبه‌ای صحت ندارد

به گزارش جام جم آنلاین از روابط عمومی معاونت بهداشت وزارت بهداشت، مهندس محسن فرهادی با اشاره به دست به دست شدن برخی اخبار و فیلم‌های منتشر شده در صفحات مجازی که بعضا بی‌اساس است، گفت: متاسفانه اظهارنظرهای غیرکارشناسی در مورد وجود حلیم‌های آغشته از پنبه و الیاف باعث انتشار این نوع اخبار شده است.

وی افزود: با توجه به بررسی‌های میدانی و رسیدگی به شکایات مردمی سامانه بهداشت ۱۹۰ مشخص شد به علت پخت طولانی گوشت در حلیم، رشته‌های کلاژن - که از قسمت‌های تشکیل شده گوشت است- باقی می‌ماند و در اثر ترکیب با گلوتن و دیگر قندهای موجود در گندم، تولید بافت پنبه مانند می‌کند و پس از شستشو خاصیت «الاستیسیته» مانند پیدا می‌کند که در این رابطه نمونه‌برداری‌های متعدد صورت گرفته و به آزمایشگاه ارسال شده است.

فرهادی با اشاره به اینکه نمی‌توان از پشت دوربین صحت یا سقم برخی اخبار را تشخیص داد، گفت: از ابتدای ماه مبارک رمضان تیم سیار بهداشت محیط معاونت بهداشت دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور وظیفه نظارت و کنترل کلیه واحدهای صنفی عرضه کننده مواد غذایی به خصوص واحدهای صنفی عرضه کننده آش و حلیم و غذاهای محلی و شیرینی‌های مختص ماه مبارک رمضان از جمله زولبیا و بامیه را بر عهده دارند.

معاون مرکز سلامت محیط و کار افزود: امسال با دستگاه‌های پرتابل سنجش کلیه مواد غذایی در سطح عرضه کنترل شده است و در صورت لزوم مداخلات به منظور تامین سلامت روزه داران اعمال می‌شود.

فرهادی در پایان گفت: ضمن عدم تایید وجود پنبه و پشم دام در حلیم به مصرف کنندگان عزیز توصیه می‌شود آش و حلیم مصرفی خود را از واحدهای صنفی مجاز و دارای پروانه کسب تحت پوشش اتحادیه ذیربط تهیه و از خریداری مواد غذایی از دستفروشان خودداری کنند همچنین شهروندان محترم می‌توانند درصورت داشتن شکایت بهداشتی با سامانه بهداشت ۱۹۰ به طورشبانه‌روزی تماس بگیرند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها