
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایسنا، گردشگر زن روسی به نام«اینا لیسنکو» که به همراه سه گردشگر دیگر با موتورسیکلت به یزد سفر کرده بودند عصر سه شنبه 26 اردیبهشت ماه در حوالی این دهستان دهشیر بر اثر وزش باد شدید با کامیون تصادف کرد.
این گردشگر روسی بعد از تصادف به سرعت به اورژانس شهرستان ابرکوه منتقل و بعد از آن توسط بالگرد امداد به بیمارستان شهید رهنمون یزد منتقل شد، که بعد از معاینات پزشکی صبح امروز چهارشنبه 27 اردیبهشت به دلیل مرگ مغزی درگذشت.
گفتنی است؛ اینا لیسنکو 29 ساله متولد 1988 از روسیه به همراه سه گردشگر دیگر سفر خود را با موتورسیکلت از این کشور آغاز کرده و پس از گذر از جمهوری آذربایجان وارد ایران شدند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
«جامجم» در گفتوگو با سخنگوی فراکسیون زنان مجلس بررسی کرد
تهیهکننده و کارگردان مستند رئالیتی «کارخنده» درباره چالشهای تولید این برنامه و تغییرات در فصل چهارم آن توضیح میدهد
فیلمساز بوشهری معتقد است سینمای ماندگار، بازتابی از ملاقات انسان با خویشتنِ خویش و سیر درونی اوست.