تعداد تیم‌های لیگ جهانی والیبال افزایش می‌یابد

کمیته مالی فدراسیون جهانی والیبال برای افزایش بازاریابی در این رشته ورزشی تصویب کرد که سطح یک لیگ جهانی از سال 2018 با حضور 16 تیم برگزار شود.
کد خبر: ۱۰۱۶۶۲۹
تعداد تیم‌های لیگ جهانی والیبال افزایش می‌یابد

به گزارش جام جم آنلاین از روابط عمومی فدراسیون والیبال، نخستین نشست کمیته مالی فدراسیون جهانی والیبال روز گذشته در مقر فدراسیون جهانی والیبال در لوزان سوئیس برگزار شد.

محمدرضا داورزنی سرپرست فدراسیون والیبال ایران و عضو هیات رئیسه فدراسیون جهانی که یکی از اعضای کمیته مالی نیز محسوب می‌شود، در این نشست حضور داشت.

کمیته مالی فدراسیون والیبال در نشست خود تصویب کرد که سطح یک لیگ جهانی والیبال از سال 2018 با حضور 16 تیم برگزار شود تا با افزایش بازاریابی، امکان قرار گرفتن والیبال به ورزش دوم جهان بعد از فوتبال، فراهم شود.

ژاپن، چین، استرالیا و کره جنوبی از جمله کشورهای پیشهادی فدراسیون جهانی والیبال برای قرار گرفتن در رقابت های سطح یک لیگ جهانی است تا از سال 2018 دور مقدماتی این رقابت‌ها در 6 هفته پیگیری شود.

بررسی گزارش‌های مالی سال 2016، تجید نظر سیاست‌های گذشته و تدوین سیاست‌های جدید در مقررات مالی فدراسیون جهانی والیبال از دیگر محورهای نشست کمیته مالی فدراسیون جهانی والیبال بود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها