رئیس سازمان امداد و نجات خبر داد:

امدادرسانی به بیش از یک هزار و ۴۱۰ تن و نجات جان ۱۸۶ نفر

رئیس سازمان امداد و نجات در بازدید از پایگاه بین شهری چیتگر؛ یادمان شهید خلبان عاصم ترابی از امدادرسانی به بیش از یک هزار و ۴۱۰ تن و نجات جان ۱۸۶ نفر خبر داد.
کد خبر: ۱۰۱۴۷۳۷
امدادرسانی به بیش از یک هزار و ۴۱۰ تن و نجات جان ۱۸۶ نفر

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از مهر، رئیس سازمان امداد و نجات ضمن بازدید از پایگاه امداد و نجات بین شهری (جاده ای) چیتگر یادمان شهید خلبان عاصم ترابی با تشریح خدمت رسانی در طرح ملی امداد و نجات نوروز ۹۶ گفت: امدادگران هلال احمر در این روز به بیش از یک هزار و ۴۱۰ تن خدمات امدادی لازم را ارائه داده و ۱۸۶ تن را از حوادث نجات دادند.

مرتضی سلیمی در بازدید از پایگاه امداد و نجات بین شهری (جاده ای) چیتگر یادمان شهید خلبان عاصم ترابی با تشریح خدمات امدادگران در روز ۱۲ فروردین ۹۶ اظهار کرد: امدادگران هلال احمر در این روز در ۲۱۱ ماموریت امدادی، خدمات لازم را ارائه کردند که در این میان ۱۰۲ مورد شامل ۴۸ درصد از ماموریت های امداد و نجات؛ ترافیکی بوده است.

رئیس سازمان امداد و نجات با اشاره به امدادرسانی به یک هزار و ۴۱۰ تن از هموطنان در هفدهمین روز از اجرای طرح ملی امداد و نجات نوروزی، افزود: بر این اساس ۱۸۶ تن از حوادث نجات داده شده و ۱۳۵ تن نیز به مراکز درمانی منتقل شدند.

سلیمی با اشاره به ارائه خدمات درمان سرپایی به ۵۶۸ تن از هموطنان، عنوان کرد: در این زمینه ۳۲۸ مسافر نوروزی از اسکان موقت بهره برده و ۸ مورد عملیات و رهاسازی ۳۷ مصدوم در سوانح ترافیکی انجام شده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها