96 ؛ سال گردشگری گیلان

استاندار گیلان گفت: سال 1396 در استان گیلان به نام سال «گردشگری» نامگذاری می شود.
کد خبر: ۱۰۰۶۴۱۴

به گزارش ایسنا، محمدعلی نجفی اظهار کرد: با توجه به قابلیت های موجود در استان گیلان، سال 1396 نیز در این استان به نام سال «گردشگری» نام گذاری می‌شود. گردشگری به معنای آن نیست که آژانس ها را فعال کنیم و فریاد گردشگری سر بکشیم، بلکه همگی باید به دنبال تقویت زیر ساخت ها باشیم.

وی با تأکید بر اینکه سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری علاوه بر اینکه خود متولی گردشگری است، به تنهایی نمی تواند این مقوله را مدیریت نماید، افزود: در این زمینه، هم باید در بخش استانی و هم در شهرستان ها برنامه هایی خوبی را تدوین کنیم.

نجفی خاطر نشان کرد: گردشگر خارجی راغب به حضور در کشور و بهره مندی از زیرساخت های ایجاد شده است.وی، میهمان نوازی را از اولویت های نیاز یک گردشگر دانست و گفت: باید همه آموزش ببیند که چگونه از میهمانان خود به نحو شایسته ای میزبانی کنند.استاندار گیلان، نگاه استان را به شهرستان مرزی بندر آستارا، نگاه توسعه ای عنوان کرد و یادآور شد: با توجه به اینکه بندر مرزی آستارا تنها مرز زمینی استان گیلان با یک کشور خارجی است، توسعه همه جانبه این شهرستان نیز توسعه استان گیلان را در پی دارد.

وی در پایان با تأکید بر اینکه آستارا به عنوان چشم انداز گیلان و ایران است، گفت: در آینده ای نزدیک روسای جمهور دو کشور ایران و آذربایجان از این شهرستان بازدید خواهند کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها