به گزارش جام جم آنلاین از مهر، اسکندر مومنی با حضور در محل حادثه ساختمان پلاسکو ضمن اظهارتاسف نسبت به شهادت تعدادی از آتش نشانان اظهارکرد: از ساعات آغازین آتش سوزی همکاران ما در نیروی انتظامی تهران بزرگ اقدامات ویژه ای را در خصوص امنیت ترافیکی و انتظامی انجام دادند. در حال حاضر نیز به نقطه ای رسیدیم که با اموال و اسناد کسبه روبرو شده ایم.
وی افزود: به منظور تامین امنیت اموال کسبه گاوصندوق ها، اسناد و اموال به آگاهی مرکز در خیابان وحدت اسلامی منتقل می شود. ضمن اینکه در حین عملیات آواربرداری و انتقال نخاله ها به محوطه بزرگی که حفاظت شده است، با هر یک از کامیون ها یکی به محل تخلیه می رود تا کل اموال حفظ شود.
مومنی با تاکید بر اینکه کسبه برای دریافت هر گونه از اطلاعات از اموال خود می توانند به آگاهی مرکز مراجعه کنند، ادامه دارد: به تدریج و در مرحله بعد اموال و وسایل متعلق به شهروندان از آوارها احصا می شود.
فرمانده جانشین ناجا با اشاره به محدودیت های ترافیکی موجود در محدوده خیابان استانبول، گفت: در اولین فرصتی که ایجاد شود سعی می کنیم محدودیت ها را کم کنیم و شرایط را به حالت اول برگردانیم اما تا اطلاع ثانوی محدودیت های ترافیکی دراین محدوده اعمال می شود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با عضو هیات علمی مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی به بررسی اثرات منفی حفر چاههای عمیق میپردازد
سخنگوی صنعت آب در گفتوگو با جامجم:
با سیدمرتضی کاظمیدینان، مدیر رادیوفرهنگ درباره زیر و بم این رادیو گفتوگو کردیم