
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایسنا، مجموعه تلویزیونی «دورهمی» به کارگردانی مهران مدیری که به زودی وارد مرحله تولید سری جدید خود خواهد شد، به دلیل تعداد کم قسمتهای از پیش ضبط شده و نیاز به زمان کافی برای تولید قسمتهای جدید، از این پس به صورت دو شب در هفته (پنجشنبه و جمعه شبها) روی آنتن میرود.
هاشم رضایت، یکی از تهیهکنندگان این مجموعه درباره روند فعلی تولید پروژه گفت: با توجه به حضور مهران مدیری در پروژه سینمایی «ساعت پنج عصر» و تعداد قسمتهای کمی که از سری قبل باقی مانده است، با نظر مدیران شبکه به این نتیجه رسیدیم که مجموعه تا یک ماه آینده به صورت دو شب در هفته روی آنتن رود تا زمان کافی برای آغاز ضبط سری جدید داشته باشیم.
وی افزود: پیش تولید سری جدید «دورهمی» از ماه گذشته آغاز شده و با تغییرات جزئی در دکور و گروه بازیگران ضبط مجموعه نیز به زودی آغاز می شود. اطلاعات تکمیلیتر درباره بازیگران سری جدید و تغییرات مجموعه در روزهای آینده اعلام خواهد شد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
مهدی مذهبی معتقد است پیوند میان هنر، هویت و فضای شهری، محور اصلی وظایف سازمان زیباسازی شهر تهران است
رئیس کنفدراسیون صادرات ایران در گفتوگو با «جامجم»:
حمیدرضا حسینی معتقد است تاریخ بهارستان بازتابی از فراز و فرود سیاست و فرهنگ ایران در ۲ سده اخیر بوده است