امام جمعه موقت کرمان خواستار لغو سخنرانی مطهری در کرمان شد

حجت الاسلام مهدی عرب‌پور گفت: نظر ما براین است که علی مطهری عاقلانه و دراین شرایط خاص پس از حواشی مشهد برای حفظ وحدت بین مردم در سخنرانی‌های از این دست شرکت نکنند و کسانی هم که دعوت کننده ایشان بوده‌اند قطعا برای رضای خدا این کار را نکرده‌اند و به دنبال حاشیه‌سازی و جریان‌سازی‌های خاصی هستند که بهتر است از این امر منصرف شوند.
کد خبر: ۹۷۳۹۸۴
امام جمعه موقت کرمان خواستار لغو سخنرانی مطهری در کرمان شد

به گزارش جام جم آنلاین از کرمان خبر، امام جمعه موقت کرمان افزود: این استان در حالت اعتدال قرار دارد باید از هرگونه جنجال و حاشیه‌ای دور باشد و تمام تلاش خود را متمرکز مسئله اقتصاد مقاومتی کند، بنابراین حضور ایشان در استان نه تنها به صلاح نیست بلکه ممکن است باعث ایجاد چالش و دردسرهایی برای مسئولین استانی باشد.

وی افزود: به نظر بنده اتفاق خاصی نیفتاده بود. لغو یک سخنرانی همانند دیگر سخنرانی‌هایی که از چهره‌ها و شخصیت‌ها در سالیان متمادی لغو شده مسئله آنچنان مهمی نیست که این حواشی را به دنبال داشته باشد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
روز ادای دین

سفیر ایران در لبنان در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از پیام‌های مراسم با شکوه بیروت می‌گوید

روز ادای دین

ابتلای شعر به روزمرگی

دبیر علمی جشنواره شعر فجر در گفت‌و‌گو با «جام‌جم» تأکید کرد آیین‌نامه این رویداد ادبی نیاز به تجدیدنظر دارد

ابتلای شعر به روزمرگی

نیازمندی ها