«قدم‌های کوچک تا کربلا» روی آنتن شبکه افق

مستند «قدم‌های کوچک تا کربلا» با موضوع پیاده‌روی خواهر و برادری کوچک به سمت کربلای معلی در اربعین حسینی است که امشب روی آنتن شبکه افق می‌رود.
کد خبر: ۹۶۹۱۴۵

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از روابط عمومی رسانه ملی، دختر و پسر کوچکی به نام نبیها و مهدی که از مسلمانان ساکن لندن هستند، تصمیم می‌گیرند پیش از اربعین، سفری طولانی را به سمت کربلا آغاز کنند که داستان این سفر در مستند «قدم‌های کوچک تا کربلا» به تصویر کشیده شده است.

مستند «قدم‌های کوچک تا کربلا» امشب ساعت 20 و تکرار آن ساعت‌های 9 و 13 روز پنجشنبه از شبکه افق پخش می‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات
پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

معاون دبیر ستاد هماهنگی امور ایمنی و آتش‌نشانی کشور در گفت‌وگو با «جام‌جم» به تشریح آخرین وضعیت تجهیزات و ظرفیت عملیاتی آتش‌نشانی می‌پردازد

پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

۲۰۰ بار اهدای زندگی

حسین زمانی، بازیگر تلویزیون در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از ۲۰۰ بار اهدای خون و ترویج فرهنگ ایثار می‌گوید

۲۰۰ بار اهدای زندگی

نیازمندی ها