وضعیت قرمز در استقلال

بازیکنان استقلال از وضع مالی تیم ناراضی هستند و به مدیریت باشگاه اعتراض کرده‌اند. نکته اینجاست که آنها می‌گویند پول به خزانه باشگاه آمده ولی پولی به آنها پرداخت نشده است.
کد خبر: ۹۶۷۳۲۷

باشگاه به بازیکنان تعهد داده بود 30 درصد پول قراردادشان را تا اینجای کار پرداخت کند که این اتفاق نیفتاده و به همین دلیل برخی بازیکنان از جمله کاوه رضایی و بختیار رحمانی از این وضع ناراضی هستند. مشکلات مالی تیم باعث شده وضعیت نزدیک به قرمز شود چراکه علاوه بر بازیکنان جوان، بازیکنان با تجربه هم بشدت از این شرایط گلایه دارند.

این در حالی است که مدیرعامل باشگاه استقلال از واریز 40 درصد از مبلغ قرارداد بازیکنان این تیم خبر داد و گفت: باشگاه پنجشنبه شب 10 درصد دیگر از مبلغ قرارداد بازیکنانش را واریز کرد با این 10 درصد، میزان پرداختی ما به بازیکنان 40 درصد شده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها