
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از پایگاه خبری البوابه، دختر محجبه تیم والیبال ساحلی مصر در مطلبی در فیس بوک خود نوشت: در واکنش به کسانی که نوع پوشش مرا در ریو نپسندیدند، باید بگویم من به نظر شما احترام می گذارم اما پیش از قضاوت کردن بگویید که شما که هستید؟ و در طول عمرتان از مسخره کردن مردم چه نتیجه ای گرفته اید؟ من از شما ممنونم که با این کارتان مرا مشهور کردید. اما خدا را هم به خاطر اینکه افراد زیادی هم از من پشتیبانی کردند، شکر می کنم.»
دعا 19 ساله نه تنها نخستین فرد از تیم زنان مصری بود که در این رقابت ها شرکت می کرد، بلکه نخستین زنی بود که با حجاب در المپیک ساحلی حضور داشت.او از خانواده و دوستانش و «ندا موعاد» هم تیم اش قدردانی کرد.
گفتنی است،گرچه آنها در مقابل تیم های کانادا، آلمان و ایتالیا شکست خوردند؛ اما با بازی زیبایشان بسیاری از تماشاچیان برزیلی را مجذوب خود کردند.



اعتراض متفاوت نسل زد در فرانسه؛
متخصصان در گفتوگو با جامجم از پیشگیری تا درمانهای نوین نابینایی میگویند
گفتوگوی روزنامه «جامجم» با مردی که زندگیاش با یک نصیحت متحول شد
استاندار مرکزی در گفتوگو با جام جم آنلاین عنوان کرد
گفتوگوی جامجم با رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس
علیرضا اکبرپور در گفتوگو با «جامجم»: