در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
جنوبیهای اصیل برای طبخ قلیه ماهی از ماهیهای دریای جنوب به ویژه شیر و شوریده و سنگسر و حلوای سیاه استفاده میکنند.
برای تهیه قلیه ماهی به این مواد احتیاج دارید:
ماهی پاک کرده: یک کیلو
شنبلیله و گشنیز ساطوری شده: 250 گرم
سیر: یک بوته کامل
تمبرهندی: یک بسته
پیاز: یک عدد متوسط
فلفل قرمز تند: یک قاشق چایخوری
آب گوجه فرنگی: یک فنجان
نمک و زردچوبه: به میزان لازم
ماهی را شسته و در قطعات کوچک تکه میکنیم و میشوییم. پیاز را نگینی خرد کرده و در روغن تفت میدهیم. بعد از کمی طلایی شدن سیر و سبزی ساطوری شده را به آن اضافه میکنیم و هم میزنیم تا سبزی کاملا سرخ شود. کاملا حواستان به سرخ کردن سبزی باشد که بیش از حد سرخ نشود چون شنبلیله تلخ میشود. ماهی را با نمک و فلفل و زرد چوبه آغشته میکنیم و به موادمان میافزاییم تا ماهی هم تفت بخورد. تمبرهندی را باز کرده و در آب حل میکنیم و شیره آن را (بدون هسته) به خورشت اضافه میکنیم و رب را نیز به عنوان آخرین ماده در خورشتمان میریزیم و کمی آب اضافه میکنیم و برای 30 دقیقه روی حرارت ملایم گاز گذاشته تا کاملا بپزد و جا بیفتد.
تمبرهندی ترشی لازم برای غذای شما را تامین میکند. افزودن آبلیمو لازم نیست.
اگر به ماهی جنوب دسترسی ندارید میتوانید این غذا را با تن ماهی هم درست کنید.
می توانید به جای آب گوجه یک قاشق رب گوجه فرنگی به سبزی موقع تفت دادن اضافه کنید.
ما بوشهریها کله ماهی را به عنوان بهترین جای ماهی در غذایمان میریزیم. اگر دوست ندارید حذف کنید.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
برای بررسی کتاب «خلبان صدیق» با محمد قبادی (نویسنده) و خلبان قادری (راوی) همکلام شدیم