به گزارش جام جم آنلاین و به نقل از مهر، محققان ژاپنی بعد از ۲۰ سال تحقیق و مطالعه بر روی پیاز سرانجام موفق به تولید نوعی پیاز شده اند که تقریبا به هنگام پوست کندن یا خرد کردن آن، گازی را از خود متصاعد نمیکند تا اشک چشم را جاری کند.
نام این پیاز ضد اشک را «توپ لبخند» گذاشته اند. قرار است از پاییز سال جاری میلادی این محصول جدید در مغازه های سرتاسر ژاپن عرضه شود. قیمت پیاز ضد اشک تقریبا ۲ برابر پیازهای معمولی است.
پیش از این به صورت آزمایشی، در حدود ۵ تن از پیاز ضد اشک در مغازه های شهر «توکیو» ژاپن فروخته شده بود.
به گفته محققان ژاپنی، «گوی لبخند» بوی پیازهای معمولی را ندارد و اگر شخصی آن را به صورت خام استفاده کند، طعم شیرینی شبیه به سیب یا گلابی در آن یافت می شود.
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
حسن هانیزاده در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگوی تفصیلی با جام جم آنلاین مطرح کرد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد:
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
گفتوگوی «جامجم» با یک متخصص تغذیه درباره اینکه چطور فودبلاگرها در فضای مجازی عادات غذایی ما را شکل میدهند
رئیس کمیسیون عمران مجلس در گفتوگو با «جامجم» از طرح تفکیک وزارت راه و شهرسازی میگوید