به گزارش جام جم سرا ، اما اکنون ما برای هر دردی پیش دکتر می رویم و هر روز داروهای بسیاری و از جمله مسکن های جورواجور مصرف می کنیم.
پیاز یکی از مواد غذایی است که در مبارزه با بیماری ها می تواند همپیمان خوبی برای ما باشد. پیاز خواص غذایی و درمانی متعددی دارد. در دروان گذشته از پیاز برای مقابله با بیماریهای همه گیر چون وبا و طاعون استفاده می کردند.
پیاز حاوی قند طبیعی، ویتامین آ، ب6، ث و ای است، و مواد معدنی همچون سدیم، پتاسیم، آهن، فیبر دارد و منبع خوبی برای اسید فولیک می باشد.
بصورت خام هم پیاز حاوی ترکیبات گوگردی است که خواص درمانی بسیاری دارد. 6 خاصیت پیاز به شرح زیر هستند:
1- مقابله با سرماخوردگی، آلرژی و سرفه: اگر تب، سرماخوردگی، سرفه، گلودرد، آلرژی دارید، پیاز می تواند در کنترل این بیماریها به شما کمک کند. ترکیب آب پیاز و عسل به سرعت سرماخوردگی و سرفه را خوب می کند.
2- کمک به گوارش: پیاز دستگاه گوارش را تقویت می کند، و ترشح مواد گوارشی را افزایش می دهد.
3- به خواب شما کمک می کند: پیاز توانایی درمان بیخوابی و دیگر ناهنجاری های مربوط به خواب را دارد.
4- درمان دیابت: پیاز انسولین بدن را افزایش می دهد، و با کنترل قند بدن در خون می تواند به درمان دیابت کمک کند.
5- حفاظت در مقابل خونریزی و سرطان: پیاز رادیکال های آزاد را ردگیری می کند، و جلوی خونریزی را می گیرد. مانع سرطان در بدن به ویژه در سر، گردن و روده بزرگ می شود.
6- محافظت از پوست: یکی از بهترین راهها برای برطرف کردن لکه های سیاه پوست صورت مالیدن ترکیبی از آب پیاز و زردچوبه بر روی آنهاست.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
حجتالاسلام دکتر حسن رضاییمهر، استاد سطوح عالی حوزه علمیه قم از مهمترین نقش رئیس مکتب جعفری میگوید