یک عکس، یک متن

کلاه صورتی برای نهال

همسر شهید مدافع حرم ،مهدی قاضی‌خانی به همراه سه فرزندش به خبرگزاری مهر رفت تا درباره همسر شهیدش و چگونکی زندگی در کنار او بگوید.
کد خبر: ۹۱۹۳۵۵

شیرین‌زبانی‌های نهال دختر خردسال این شهید در دیدار با رهبر معظم انقلاب بازتاب گسترده‌ای داشت.همسر شهید قاضی خانی درباره سخنان دخترش با آیت الله خامنه‌ای به مهر گفت: برای مدتی از نهال غافل شدم و متوجه نشدم کجا رفته است وقتی برگشت، پرسیدم کجا بودی؟ گفت رفته بودم پیش حاج آقا من گمان کردم کسی از آقایان را دیده و مشغول بازی و صحبت شده، اصلا نمی دانستم منظورش از حاج آقا، مقام معظم رهبری است. پرسیدم خب حاج آقا چی می گفت؟ گفت:« من دیدم حاج آقا یک کلاهی روی سرش دارد، به او گفتم این کلاه را مادرت برایت درست کرده؟ او هم گفت: بله، گفتم کلاهت را می‌دهی به من؟ گفت: این مال خودم است، لازمش دارم. برای تو یکی دیگر می‌خرم. من هم گفتم پس اگر می‌خواهی برای من بخری، صورتی اش را بخر»

خبرگزاری مهر درخواست نهال را برآورده کرده و برای او کلاه صورتی خریده که به رسم یادگار داشته باشد.

کاش 30 سال دیگر زنده باشم!

احمد مهرانفر، یکی از بازیگران سریال علی‌البدل، عکسی در میان کودکان یکی از روستاهای همدان که لوکیشن سریال است به اشتراک گذاشت و نوشت: آرزو می‌کنم سی سال بعد زنده باشم و ببینم که همه شما انسان‌‌های لایقی شده‌اید.

انسان‌هایی با شعور و متخصص، نه یک دزد، نه یک کلاهبردار و نه قاتل.

تام و جری پیر شدند

آیا می‌دانستید تام و جری در سال 2016، هفتادوشش ساله شدند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها