
به گزارش جام جم آنلاین، بازیگران برنامه تلویزیونی" مینی داعش " در مصر یکی از همکاران زن خود را به نام " هبه مجدی " را که از همه جا بی خبر بود وارد یک آپارتمانی کرده و چنین وانمود می کنند که اعضای داعش هستند و مجدی یا باید با فرمانده داعش ازدواج کند یا اینکه کُشته شود.
مجدی به تصور اینکه همکارانش اعضای داعش واقعی هستند، اختیار خود را از دست می دهد و داد و فریاد به راه می اندازند و به شدت گریه می کند.
مجدی پس از اینکه متوجه می شود نیروهای پلیس آپارتمان را محاصره کرده اند، شدیدتر از قبل داد و فریاد و گریه می کند و هنگامی که می بیند آنها می خواهند کمربند انفجاری به وی ببندند و او را فدای خودشان بکنند، گریه هایش شدیدتر می شود.
منبع: شبکه العالم
گواردیولا چگونه برترین مربی تاریخ شد؟
خرید و فروش غیرقانونی انواع حیوانات و پرندگان کمیاب ادامه دارد
منوچهر متکی در گفتوگو با روزنامه «جامجم» : آمریکا در موضوع هستهای اهلیت ندارد و صرفا به دنبال پیشبرد اهداف خود است
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمد مرندی عضو هیأت همراه تیم مذاکرهکننده ایران در اسلامآباد مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با رئیس سازمان نظام پزشکی نقش موثر کادر درمان در جنگ رمضان را بررسی کرد