
به گزارش جام جم آنلاین ، سرهنگ سیروس حیدری گفت: ماموران کلانتری 13 عباسیه شهرستان شیراز، یک متهم به سارق درون خودرو را به نام «الف – ص» معروف به اسی قمپوز دستگیر و وی را برای انجام تحقیقات به پلیس آگاهی معرفی کردند.
وی افزود: در بررسی سوابق کیفری متهم، مشخص شد وی دارای ۱۷ فقره سابقه کیفری به اتهام سرقت، اخاذی و اعتیاد است.
رئیس پلیس آگاهی استان فارس گفت: در تحقیقات انجام شده از این متهم، وی تا کنون به بیش از ۴۰ فقره سرقت درون خودرو به شگرد شکستن شیشه و باز کردن در اقرار کرده است.
سرهنگ حیدری خاطر نشان کرد: در این رابطه صحنه های سرقت بازسازی، ۲۴ نفر از شکات شناسائی و تلاش برای دستگیری چند نفر مالخر که سارق اموال مسروقه را به آنها می فروخته ادامه دارد.
گواردیولا چگونه برترین مربی تاریخ شد؟
خرید و فروش غیرقانونی انواع حیوانات و پرندگان کمیاب ادامه دارد
منوچهر متکی در گفتوگو با روزنامه «جامجم» : آمریکا در موضوع هستهای اهلیت ندارد و صرفا به دنبال پیشبرد اهداف خود است
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمد مرندی عضو هیأت همراه تیم مذاکرهکننده ایران در اسلامآباد مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با رئیس سازمان نظام پزشکی نقش موثر کادر درمان در جنگ رمضان را بررسی کرد