شام پردردسر دبیر کل یوفا

پس از سفر انتخاباتی جیانی اینفانتینو، دبیرکل یوفا به ایران، حاشیه‌های جدیدی بر سر نرفتن کی‌روش به جلسه اینفانتینو با مسئولان فدراسیون فوتبال پیش آمد که اعتراض مدیر فنی تیم ملی را در پی داشت.
کد خبر: ۸۸۱۰۳۳

افشین پیروانی که از بی‌توجهی کفاشیان نسبت به حضور کی‌روش در این جلسه گلایه‌مند بود، گفت: اگر آقایان این موضوع را قبول دارند که کی‌روش مربی شناخته‌شده‌ای در دنیاست و جایگاه بزرگی در فوتبال دنیا دارد، بنابراین حضورش در این جلسه می‌توانست برای فوتبال ایران مفید باشد. منطق و عقل می‌گوید بودن کی‌روش به نفع فوتبال ما ‌بود و خطاب صحبت من رئیس فدراسیون فوتبال است.

مدیر تیم‌های ملی افزود: من مدعی نبودم چرا افرادی مثل دکتر علیزاده که قابل احترام هستند یا آقای تاج که رئیس سازمان لیگ است در جلسه حضور داشتند، بلکه می‌گویم در فهرست 50 نفره‌ای که وجود داشت، کی‌روش باید جزو نفرات اول قرار می‌گرفت زیرا بعد از پنج سال کار در ایران، از نزدیک مشکلات را حس کرده بود. سوای کی‌روش فدراسیون باید تمهیدی می‌اندیشید که به نمایندگی از فوتبال ایران تعدادی از بازیکنان بین‌المللی فوتبال ایران مانند علی دایی، احمدرضا عابدزاده، کریم باقری، خداداد، مهدی مهدوی‌کیا، علی کریمی و... در این جلسه حاضر می‌شدند زیرا این افراد نماد فوتبال ایران هستند و آسیا آنها را بخوبی می‌شناسد.

این صحبت‌های پیروانی خیلی سریع واکنش علی کفاشیان را به همراه داشت، به طوری که رئیس فدراسیون فوتبال گفت: آمدن اینفانتینو به ایران ارتباطی به آقای پیروانی نداشت که آن مصاحبه را انجام داد. قطعا در این خصوص برخورد لازم را با وی به‌عمل می‌آوریم.

کفاشیان: بهترین تصمیم را می‌گیریم

بجز این بحث‌های حاشیه‌ای، آیا حضور اینفانتینیو در ایران به اندازه‌ای اثرگذار بود که به رای ایران در انتخاب فیفا جهت دیگری بدهد؟ علی کفاشیان در این باره گفت: از حضور جیوانی استقبال کردیم. قطعا باید این فضا برای کاندیداهای ریاست فیفا به وجود بیاید که آنها نظرات و پیام‌هایشان را به کشورها اعلام کنند تا ما بتوانیم با بررسی آنها بهترین تصمیم را برای دادن رای اتخاذ کنیم.

کفاشیان در پاسخ به سوال فارس در مورد این‌که فدراسیون بارها اعلام کرده رای را به شیخ سلمان می‌دهد و آیا این‌که می‌گوید نظرش نسبت به دیروز عوض شده به این معنی است که او رایش هم تغییر کرده است؟ خاطرنشان کرد: کاندیداهای دیگر هم هستند که ما باید نظرات آنها را هم بشنویم. همیشه در این مدت شیخ سلمان را به همه ترجیح می‌دادیم، اما حالا نظرات جیوانی را شنیدیم که دیدیم بسیار خوب بود. باید صحبت‌های او را هم مطالعه کنیم. به نظر من اگر بتوانیم بین جیوانی و شیخ سلمان تفاهمی به وجود بیاوریم وضعیت بسیار خوب می‌شود. در چند روز آینده طی جلساتی که داریم، سعی می‌کنیم این دو را به هم نزدیک کرده تا آنها به نفع هم صحبت کنند و تصمیم بگیرند. 15 روز وقت داریم تا نظرات را بررسی کنیم و در مورد رای‌مان هم تصمیم بگیریم. ما تعصبی روی رای دادن به گزینه‌ای که در آسیا باشد یا نباشد نداریم. ما تعصب‌مان روی انتخاب بهترین فرد است که دارای صلاحیت باشد و بتواند به فوتبال خدمت کند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها