سرخ کردن سبزیجات باعث می‌شود، زمان زیادی نتوانیم آن را نگهداری کنیم؛ همچنین به دلیل اضافه کردن روغن و حرارت دیدن، احتمال تشکیل مواد مضر در آن زیاد است.
کد خبر: ۸۷۹۶۰۰

به گزارش فارس، کاظم قوشچی، کا‌رشناس ارشد بهداشت مواد غذایی گفت: اغلب مردم برای فریز کردن سبزیجات از کیسه‌های پلاستیکی استفاده می‌کنند در حالی که این کیسه‌ها برای منجمد کردن سبزیجات مناسب نیستند و بهتر است از ظروف کاغذی (مشروط بر این که در آن آلومینیوم به کار نرفته باشد) یا ظروف شیشه‌ای برای این کار استفاده شود. البته در صورت انجماد زیاد ظروف شیشه‌ای، احتمال شکستن آنها وجود دارد. وی تاکید کرد: با نگهداری سبزیجات به مدت حدود سه ماه در فریزر و در دمای کمتر از 18 درجه زیر صفر،احتمال انتقال این مواد به سبزیجات افزایش پیدا می‌کند.

وی درباره سبزیجاتی که امکان فریز کردن آنها وجود دارد، تصریح کرد: پیاز، سیر، سبزیجات برگدار، نخودفرنگی، بادمجان، باقلا، سبزی‌قورمه و اسفناج جزو سبزیجاتی هستند که امکان منجمد کردن آنها وجود دارد، اما سیب‌زمینی و گوجه فرنگی را هیچ‌گاه نباید فریز کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها