
حکیم الزمیلی، رییس کمیتۀ امور دفاعی و امنیتی پارلمان عراق، در بیانیهای اعلام کرد: «20 سرباز عراقی از گردان 55 ارتش عراق در پی حملات هوایی ارتش امریکا در شهر النعمیه در استان فلوجه کشته و 30 تن دیگر زخمی شدند.»
به گزارش پرس تی وی، الزمیلی همچنین گفت وی از نخست وزیر خواسته است تا تحقیقات فوری دربارۀ این حمله هوایی علیه گردان 55 که پیشتر به دستاوردهای چشمگیری در مبارزه علیه داعش دست یافته بود، انجام شود.
وزارت دفاع روسیه نیز پیشتر از شناسایی چهار فروند جنگندۀ نیروهای ائتلاف تحت هدایت امریکا بر فراز دیر الزور در سوریه در 15 آذر، زمانی که اردوگاه ارتش سوریه هدف قرار گرفت، خبر داده بود.
ارتش امریکا از آگوست 2014 در حال بمباران اهدافی است که ادعا میکند مواضع داعش در عراق است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
سید علی بطحایی معتقد است ضرورت تدوین منشور اخلاقی برای هیاتها ضروری است تا فرهنگ «نقد عالمانه» جایگزین رفتارهای تنشزا شود
عضو هیأت علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد:
خالد قدومی، نماینده جنبش حماس در گفتوگو با «جامجم» آخرین تحولات مربوط به غزه را تشریح کرد
در گفتوگوی جامجم با دکتر علی انتظاری، جامعهشناس مطرح شد