مصرف سیب آبدار، هویج، ماست بدون چربی، غذاهای پروتئینی مانند غذاهای دریایی، نوشیدن چای سبز یا سیاه و آب آشامیدنی دارای فلوراید باعث خنثی کردن اسیدهای مخرب و کاهش پوسیدگی دندان‌ها می‌شود.
کد خبر: ۸۶۰۹۹۸

دکتر محمد جعفری، دندانپزشک در گفت‌وگو با فارس، گفت: خوردن مواد غذایی که سبب افزایش ترشحات بزاق می‌شود به سلامت دهان و دندان کمک می‌کند؛ مثلا خوراکی‌های تند، جویدن آدامس و خوردن پنیر، بخصوص نوع چدار آن از این نمونه هستند.

وی یادآور شد: کربوهیدرات‌ها به قند تجزیه و به وسیله باکتری‌های دهان به پلاک تبدیل می‌شوند پلاک نیز به سطح دندان و لثه چسبیده و باعث پوسیدگی و بیماری‌های دندان و لثه می‌شود. پس، از مصرف کربوهیدرات‌ها به عنوان میان‌وعده پرهیز کنید و مصرف این مواد را به وعده اصلی موکول کنید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها