جدیدی ، مربی وحیدری ؛کاپیتان کشتی آزاد

دیروز از فدراسیون کشتی خبرهای جالب توجهی به علاقه مندان این رشته رسید. معرفی 17کشتی گیر تیم ملی ، زمان آغاز اردوی تیم ملی ، تعیین سرپرست برای این اردو، انتصاب سرپرست تیم ملی و از همه مهمتر مشخص شدن کادر فنی تیم در مسابقات جهانی ساری.
کد خبر: ۸۵۴۹۰

گزینش عباس جدیدی ، قهرمان سال 1998جهان و نایب قهرمان المپیک آتلانتا به عنوان مربی سنگین وزن کشتی آزاد شاید جالب ترین انتخاب فدراسیون کشتی باشد. جدیدی دراین باره می گوید: دنبال پست مربیگری تیم ملی نیستم ، بلکه فقط می خواهم تجربیات اندکم را در اختیار جوانان تیم ملی بگذارم ؛ شاید از این طریق بتوانم دینم را به کشتی ادا کنم. محسن کاوه هم گزینه دوم فدراسیون کشتی برای هدایت تیم ملی است.
او تنها مربی به جا مانده از مسابقات جهانی بوداپست است که پس از عدم توافق فدراسیون کشتی با منصور برزگر و علیرضا حیدری در سمت مربیگری تیم ملی ابقا شد.
علیرضا حیدری هم که با وجود تمایل رئیس فدراسیون کشتی حاضر نشد دردسرهای مربیگری تیم ملی را در این برهه زمانی به جان بخرد، قرار است بازوبند کاپیتانی این تیم را در ساری به بازو ببندد.
این تصمیم در پایان نشست 3ساعته کادر فنی تیم ملی کشتی آزاد گرفته شد. در نشست فوق ، این 17کشتی گیر برای حضور در اردوی آمادگی تیم ملی باید ساعت 17امروز در سالن توفیق جهانبخت خود را به مربیان معرفی کنند: علیرضا حیدری ، علیرضا رضایی ، مسعود مصطفی جوکار، مجید خدایی ، مراد محمدی ، فردین معصومی ، حمید سیفی ، علی اصغر بذری ، حسن طهماسبی ، محمد رضایی ، تقی داداشی ، سعید ابراهیمی ، جعفر دلیری ، محمدباقر عالی ، عباس دباغی ، رضا یزدانی ، مهدی تقوی و یاسر قربانی.
اولین اردوی آماده سازی برای حضور قدرتمندانه در مسابقه های جام جهانی کشتی آزاد هم از صبح فردا در مجموعه ورزشی انقلاب آغاز خواهد شد.
محمدرضا طالقانی درباره برنامه های آینده تیم ملی می گوید: پس ز برگزاری مسابقه های انتخابی جام تختی که هفته آینده برگزار می شود، 3نفر به تشخیص کمیته فنی به این جمع اضافه خواهند شد و پس از برگزاری اردوی اول ، 5کشتی گیر به تشخیص کادر فنی حذف می شوند.
دومین مرحله اردوی آماده سازی هم از صبح روز 8بهمن به مدت 12روز با شرکت 16کشتی گیر در جویبار برگزار خواهد شد و پس از آن 9کشتی گیر برتر به تشخیص کادر فنی از 21بهمن در ساری مرحله سوم اردوی خود را تا مسابقه های جام جهانی برگزار می کنند. مسابقه های جام جهانی کشتی 29و 30بهمن در ساری برگزار می شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها