
طرز تهیه:
ابتدا کرفس را خرد کنید و با پیازهای خرد شده و آب مرغ، روی حرارت بگذارید و صبر کنید تا جوش آمده و حرارت را کم کنید تا به آرامی پخته شود. میوه سیب را نگینی خرد کرده و با کره سرخ کنید و به سوپ اضافه نمایید.
خامه و مقداری از سیبهای سرخ شده را برای تزئین روی سوپ نگه دارید. پنیر خامهای را خرد کرده و به مواد سوپ بیفزایید. میتوانید 2 قاشق پودر جو پرک هم برای قوام سوپ اضافه کنید.
نمک و فلفل را در سوپ بریزید و برای چاشنی از آبلیمو استفاده کنید. پس از جاافتادن، سوپ را در ظرف مناسبی کشیده و روی آن را با جعفری خرد شده و خامه و سیبهای سرخ شده تزئین کنید. این سوپ بسیار خوش عطر و لذیذ و مجلسی است.
ضمیمه چاردیواری
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگو با حجتالاسلاموالمسلمین دکتر حسین خانی بررسی شد
عماد رحمانی در گفتوگو با «جامجم»
گفتوگو با امیرحسین سمیعی، مدیر پروژه «خنیاشهر» و متین مرعشی، خواننده
رضا رجبی، پیشکسوت استقلال در گفتوگو با جامجم آنلاین