به گزارش تسنیم، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در ادامه جلسه علنی صبح امروز پارلمان، دوفوریت طرح اقدام متناسب و متقابل دولت جمهوری اسلامی ایران را در اجرای برجام مورد بررسی قرار دادند.
وکلای ملت با دوفوریت طرح مذکور با 159 رأی موافق، 62 رأی موافق و 10 رأی ممتنع از مجموع 247 رأی نمایندگان حاضر در صحن مجلس مخالفت کردند، اما در نهایت یکفوریت این طرح را با 168 رأی موافق، 57 رأی مخالف و 9 رأی ممتنع به تصویب رساندند.
لاریجانی پس از تصویب یکفوریت طرح مذکور آن را به کمیسیون مربوطه ارجاع داده از کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی خواست تا هرچه سریعتر نتیجه بررسی کلیات و جزئیات طرح مذکور را به صحن علنی گزارش دهند.
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سعیده لعلی، مدیر کتابخانه مرکزی سازمان صداوسیما از ویژگیهای منحصر بهفرد این مکان فرهنگی برای ما گفته است
سفیر ایران در لبنان در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه «جامجم» از پیامهای مراسم با شکوه بیروت میگوید
به بهانه نمایشگاه «مشق دل» در گالری صداوسیما
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد