عماریون

فریبرز عرب‌نیا، در نقش مختار ثقفی فوق‌العاده ظاهر شد. دوره جوانی، میان سالی و کهنسالی مختار را با حفظ هویت و خلق و خوی او بخوبی به تصویر کشید. مختار اشتباهاتی داشت، ولی از فرصت‌های به دست آمده با هوشیاری و شجاعت استفاده کرد و ماندگار شد!
کد خبر: ۸۱۹۹۸۳

*** پی نوشت **********

عمار یاسر، صحابی بزرگ رسول‌خدا(ص) و امیرمؤمنان است؛ کلیدواژه «عمار» نماد ارزشی بودن و اطاعت از ولایت است. تا جایی که علی(ع) با جمله «أین عمار» اوج تنهایی خود را از فقدان این یار باوفا با صدای بلند فریاد می‌زند.

وقتی کفار قریش مادر و پدر او را به شهادت رساندند، به او گفتند دست از پیامبر بردارد تا زنده بماند. او تقیه کرد و زنده ماند! سرزنش‌های زیادی شنید، ولی پیامبر خدا همواره او را تکریم می‌کرد؛ تصریح پیامبر به ایمان عمار، زبان بدگویان را بست! او فرصت یافت تا بعدها از فداکارترین و نزدیک‌ترین یاران باشد.

در غزوات بدر و احد و خندق، با پیامبر و در جمل و صفین در سپاه علی شمشیر زد.

عماریون کسانی هستند که به دیگران فرصت جبران بدهند و آنها را با یک خطا از قطار پیاده نکنند! کسی چه می‌داند سرنوشت خود ما چه خواهد شد؟

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها