حمله انتحاری در قندهار

جام جم آنلاین: مقامات افغان اعلام کردند روز چهارشنبه 16 نوامبر در یک حمله انتحاری با خودروی بمبگذاری شده علیه یک کاروان نظامی مشترک نیروهای امریکایی و افغان در شهر قندهار دستکم 3 غیرنظامی افغان کشته و تعدادی مجروح شدند.
کد خبر: ۸۰۴۲۴

به گزارش شبکه تلویزیونی کانال 2 فرانسه ، ژنرال محمد عظیمی سخنگوی وزارت دفاع افغانستان گفت حوالی ساعت 9 به وقت محلی یک عامل انتحاری با یک خودروی بمبگذاری شده علیه یک کاروان نظامی مشترک نیروهای امریکایی و افغان در نزدیکی بازار بسیار پرتردد حاجی لطیف در شهر قندهار حمله کرد.

در انفجار این خودروی بمبگذاری شد دستکم 3 غیرنظامی افغان کشته ، 4 سرباز امریکایی و 4 غیرنظامی افغان مجروح شدند.
این حمله سومین حمله انتحاری با خودروی بمبگذاری در جریان 2 روز اخیر در افغانستان است.

روز دوشنبه در 2 حمله انتحاری با خودروهای بمبگذاری شده علیه نیروهای «ایساف» در شهر کابل 9 نفر از جمله یک سرباز آلمانی کشته و 3 سرباز «ایساف» و تعدادی غیرنظامی افغان مجروح شدند.
یک سخنگوی شورشیان طالبان مسوولیت حمله انتحاری قندهار را پذیرفت.از آغاز سال جاری بیش از 1400 نفر در جریان خشونتها در افغانستان به ویژه در ایالتهای شرقی ، جنوب شرقی و جنوبی این کشور هم مرز با پاکستان کشته شدهاند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها