طرز تهیه:
برنج را آبکش کرده، کنار میگذاریم.
سیر، پیاز رندهشده، نمک، فلفل و زردچوبه را با گوشت چرخکرده مخلوط میکنیم و بخوبی آنها را ورز میدهیم.
مقداری روغن درون قابلمه میریزیم و وقتی که داغ شد سیبزمینی را حلقهحلقه کرده، درون قابلمه میچینیم.
بعد از چیدن حلقههای سیبزمینی، مواد ورزدادهشده را به طور یکنواخت روی حلقههای سیبزمینی میریزیم و سپس برنج را روی مواد ریخته، دو قاشق آب داغ هم روی آن میریزیم و درِ قابلمه را میگذاریم.
حرارت را کمی زیاد میکنیم تا آب بخار شود و درون قابلمه بپیچد.
اکنون کمی روغن روی مواد میریزیم، دمکنی را میگذاریم و صبر میکنیم غذا دم بکشد.
حدود یک ساعت بعد غذا آماده است و میتوانیم آن را سرو کنیم. (جام جم سرا)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
درگفتوگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کردهایم